Win een Cadeaubon t.w.v. € 75,-

We hebben een geweldige winactie voor je! Maak kans op een cadeaubon ter waarde van € 75,- door simpelweg een foto en/of filmpje te maken van je bestelling en deze met ons te delen op social media.

 

 

Hoe doe je mee?

Het is heel simpel. Maak een foto of filmpje van jouw bestelde product.
Er zijn natuurlijk tal van ideeën te verzinnen zoals bijvoorbeeld het uitpakmoment van je bestelling of de reactie van je huisdier op het Knuffelkussen met zijn eigen foto, je tuin die nu helemaal af is met een prachtige Tuinposter, of genietend van je unieke Fleecedeken op de bank. Plaats deze foto en/of filmpje op instagram, facebook of tiktok en tag ons hierin. Als je geen social media hebt, kun je ook via deze pagina meedoen aan onze actie.

Zo doe je mee via Instagram Bestand:Instagram logo 2022.svg - Wikipedia

1 Deel jouw foto of filmpje op je (openbare) Instagram met #pillowbuddies en tag @pillowbuddiesss
2. Gebruik hashtag #YesPillowBuddies om gelijk toestemming te geven om deze foto te gebruiken. Je maakt direct kans op het winnen van een cadeaubon t.w.v. € 75,-

Zo doe je mee via Facebook  Bestand:Facebook logo (square).png - Wikipedia

1 Deel jouw foto of filmpje op je (openbare) Facebook met #pillowbuddies en tag @pillowbuddies
2. Gebruik hashtag #YesPillowBuddies om gelijk toestemming te geven om deze foto te gebruiken. Je maakt direct kans op het winnen van een cadeaubon t.w.v. € 75,-

Zo doe je mee via TikTok Tiktok - Tik Tok Logo Png, Transparent Png , Transparent Png Image - PNGitem

1 Deel jouw foto of filmpje op je (openbare) TikTok met #pillowbuddies en tag @pillowbuddiesss
2. Gebruik hashtag #YesPillowBuddies om gelijk toestemming te geven om deze foto te gebruiken. Je maakt direct kans op het winnen van een cadeaubon t.w.v. € 75,-

Wat doen we met je foto of filmpje?

De mooiste foto’s en filmpjes delen we op onze site en de productpagina van het betreffende product. Daarnaast gaan we een kleine selectie ook uitlichten op onze social media kanalen en in onze e-mail campagnes.

Niet actief op social media? Upload je foto of filmpje hier!

Ben je niet actief op social media of deel je liever niet je foto’s op je eigen profiel? Geen probleem, dat begrijpen wij heel goed. Daarom kun je via onderstaand formulier ook je foto of filmpje uploaden. Je maakt dan net zoveel kans op een cadeaubon t.w.v. € 75,-!

Doe snel mee

Maak dus snel die leuke foto of filmpje en deel hem met ons. Wie weet win jij dan wel die cadeaubon ter waarde van € 75,-! We zijn erg benieuwd naar je creatieve inzending.

Veel succes met deelname aan onze winactie!

Upload hier je foto of filmpje en doe mee!  Actievoorwaarden

  • Nadat je ons hebt getagd zullen we je een berichtje sturen waarin we vragen om je bestelnummer en of je toestemming geeft voor het delen van de foto’s.
  • Alleen door je bestelnummer met ons te delen kun je meedoen aan de winactie.
  • Om mee te doen aan de winactie moet je bovenstaande stappen hebben doorlopen.
  • Door ons de foto’s te mailen of door #YesPillowBuddies te antwoorden op ons berichtje geef je toestemming dat wij de foto’s mogen gebruiken op social media, op onze website, nieuwsbrieven en in andere communicatie.
  • Aan het einde van elke maand kiezen we de winnaar uit de inzendingen van die maand die een cadeaubon van € 75,- ontvangt.
  • De winnaar ontvangt een cadeaubon t.w.v. € 75,-. Vrij te besteden op www.pillowbuddies.nl
  • Je mag zo vaak foto’s of filmpjes insturen als je wilt. Wel kun je maar één keer winnen per persoon en per bestelnummer.
  • Over de uitslag en de toekenning van de prijs kan niet worden gecorrespondeerd.
  • De prijs is persoonsgebonden en staat op naam van de winnaar.
  • De prijs is niet overdraagbaar of inwisselbaar voor andere producten of diensten.
  • PillowBuddies is te allen tijde bevoegd om de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen of de actie zonder opgaaf van reden stop te zetten.
  • Medewerkers van PillowBuddies zijn uitgesloten van deelname.
  • Het Nederlandse recht is van toepassing op deze actie.