Heb je vragen over onze producten of over je bestelling? Lees hieronder dan eerst onze veelgestelde vragen.

Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact op met onze klantenservice via onderstaand contactformulier of telefonisch op 06-49 04 70 89. Het team van Pillow Buddies staat voor je klaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur (in het weekend beperkt bereikbaar).

De levertijd van de gepersonaliseerde en op maat gemaakte producten verschilt per product.

– Kussen: Nadat we jouw foto hebben bewerkt, wordt het kussen gemaakt en naar je verzonden. Verzending: 1-5 werkdagen.
– Fleece deken: Eerst gaan onze designers aan de slag en ontvang je het portret ter goedkeuring, daarna gaat het deken in productie. Verzending: 1-5 werkdagen.
– Telefoonhoesje: Eerst gaan onze designers aan de slag en ontvang je het portret ter goedkeuring, daarna gaat het telefoonhoesje in productie. Verzending: 1-5 werkdagen.
– Onderzetters: Verzending: 1-5 werkdagen
– Sleutelhanger: Verzending: 1-5 werkdagen
– Tuinposters: Verzending: 1-5 werkdagen

Zodra je jouw bestelling hebt geplaatst, gaan wij aan de slag. Onze grafische vormgever verwijdert zorgvuldig de achtergrond en verbetert de kwaliteit van de foto waar mogelijk.

Vervolgens wordt de afbeelding geprint en wordt de stof met de hand gesneden en genaaid, zodat het de juiste vorm krijgt. Het kussen wordt tenslotte gevuld, afgewerkt, ingepakt en verzonden.

Gratis verzending bij besteding vanaf € 50,- binnen Nederland en Belgie!
Verzendkosten Nderland € 3,95 en bij besteding vanaf €50,- Gratis verzending!
Verzendkosten België en Duitsland: € 7,95 en bij besteding vanaf € 50,- Gratis verzending!

In 99% van de gevallen worden de bestellingen binnen de verwachte levertijd geleverd. Helaas komt het wel eens voor dat een bestelling in het leveringsproces vertraging oploopt. Je kunt de status van je bestelling checken via de volg mijn bestelling pagina.

Heb je drie dagen na de verwachte levertijd nog niets ontvangen? Neem dan contact op met onze klantenservice en wij gaan er direct voor je achteraan.

Zodra je van ons een verzendbevestiging hebt ontvangen per e-mail, kun je jouw bestelling volgen via de volg mijn bestelling pagina. Vul je ordernummer en het e-mailadres in waarmee je de bestelling hebt geplaatst om de bestelling te volgen.

Het kan een aantal dagen duren voordat de status van je order wordt geüpdatet. Je kunt erop vertrouwen dat je pakketje in goede handen is. Heb je drie dagen na de verwachte levertijd nog niks ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Contactformulier

  Dit formulier verzamelt uw naam, e-mail en inhoud zodat wij de reacties die geplaatst worden kunnen opvolgen.

  Bedrijfsgegevens

  Vlierboompad 12
  2691 EZ ‘s-Gravenzande
  KvK-nr: 91733626
  BTW-nr: NL865753842B01

    +31 (0)6 – 49 04 70 89

  E-mail: [email protected]

  Vragen of opmerkingen ?