De kwaliteit van het kussen is afhankelijk van de kwaliteit van jouw foto. Houd daarom rekening met onderstaande punten bij het uploaden van jouw foto:

● Upload een foto met hoge resolutie (minimale bestandsgrootte van 300kb). Je kunt tot maximaal 200mb uploaden.

● Een foto die is gemaakt met een digitale camera of goede smartphone is vrijwel altijd geschikt (en automatisch groter dan 300kb).

● Upload geen foto die je hebt ontvangen via whatsapp, facebook, instagram of andere app. Dit zijn namelijk verkleinde versies van het originele bestand. Om er zeker van te zijn dat de kwaliteit goed genoeg is, raden wij aan om alleen foto’s te uploaden die met je eigen telefoon of digitale camera hebt gemaakt.

● Maak de foto het liefst bij daglicht. Wanneer u de foto maakt bij kunstlicht geeft dit vaak een gelige gloed in de foto. Dit zal u ook op het kussen terugzien. Hoe helderder de foto, hoe mooier het kussen zal worden.

Let op: wij kunnen één huisdier per (gevormd) kussen plaatsen. Wil je meerdere (verschillende) kussens bestellen? Voeg het product dan opnieuw toe aan je winkelwagen en upload een nieuwe foto.

Twijfel je na het lezen van bovenstaande punten toch nog over de kwaliteit van je foto? Neem dan contact op met de klantenservice en e-mail je foto naar [email protected]. We helpen je graag!