De persoonlijke touch voor in jouw tuin

Ontdek de magie van een op maat gemaakte tuinposter bij PillowBuddies. Met onze service kun je eenvoudig jouw tuin transformeren met een tuinposter die speciaal door jou is
ontworpen. Of je nu een eigen foto wilt laten afdrukken of een specifiek thema in gedachten hebt, wij maken jouw visie werkelijkheid. Pillow Buddies biedt vele formaten tuinposters, maar is ook gespecialiseerd in het op maat produceren van tuinposters. Speciaal op maat naar uw wensen. Neem hiervoor a.u.b. contact op met onze klantenservice via onderstaand contactformulier of telefonisch op 06-49047089. Dan zorgen wij voor een tuinposter perfect op maat!

Tuinposter op maat

Eenvoudig ophangen, eindeloos genieten

Wij begrijpen dat gemak net zo belangrijk is als stijl. Daarom zijn onze tuinposters ontworpen voor eenvoudig ophangen. Kies voor de optie snijden als je de tuinposter bijvoorbeeld wilt ophangen met spijkers. Als je het tuindoek aan een schutting of muur wilt bevestigen, kies dan voor ringen.

Met de metalen ringen die in het doek worden gezet kun je je tuinposter eenvoudig ophangen. Kies tussen ringen in de hoeken voor kleine formaten of ringen om de 30 cm voor grote formaten.

ophangen tuinposter

Personaliseer jouw tuinposter met een eigen foto

Niets spreekt meer tot de verbeelding dan een tuinposter die jouw eigen momenten of favoriete beelden vastlegt. Laat een tuinposter met eigen foto maken om jouw buitenruimte
te personaliseren. Jouw tuin wordt zo een verlengstuk van jouw persoonlijke verhaal, een canvas waarop jouw herinneringen tot leven komen.

Jouw tuindoek, jouw regels

Bij PillowBuddies waarderen we de uniekheid van elke klant en hun ruimte. Daarom bieden we jou volledige vrijheid in het ontwerpen van jouw tuindoek. Van het selecteren van het perfecte formaat tot het kiezen van de afwerkingsdetails, jouw tuinposter wordt volledig naar jouw wens gemaakt.

Heb je een specifieke visie of unieke eisen voor jouw tuinposter? Neem dan contact met ons op. Ons team helpt je graag om jouw ideale tuinposter te realiseren.

Het perfecte cadeau

Een tuinposter op maat is ook een fantastisch cadeau-idee. Verras een geliefde met een tuinposter die hun eigen foto of een speciaal thema laat zien. Het is een attent en
persoonlijk geschenk dat zeker gewaardeerd zal worden.

Jouw tevredenheid, ons doel

Bij PillowBuddies zetten we ons volledig in voor jouw tevredenheid. Van het moment dat je contact met ons opneemt tot het moment dat je jouw tuinposter eenvoudig ophangt; wij
staan voor je klaar. Onze levertijd van 4-5 werkdagen betekent dat jouw unieke toevoeging aan jouw tuin snel werkelijkheid wordt.

Volg ons

Blijf op de hoogte van de nieuwste trends, ontwerpen en aanbiedingen door ons te volgen op Facebook en Instagram. Laat je inspireren en deel jouw eigen PillowBuddies ervaringen met ons.

Een tuinposter op maat laten maken? Met PillowBuddies is het creëren van een tuinposter op maat eenvoudiger dan ooit!

Veelgestelde vragen

Heb je vragen over onze producten of over je bestelling? Lees hieronder dan eerst onze veelgestelde vragen.

Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact op met onze klantenservice via onderstaand contactformulier of telefonisch op 06-49 04 70 89. Het team van Pillow Buddies staat voor je klaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur (in het weekend beperkt bereikbaar).

De levertijd van de gepersonaliseerde en op maat gemaakte producten verschilt per product.

– Kussen: Nadat we jouw foto hebben bewerkt, wordt het kussen gemaakt en naar je verzonden. Verzending: 1-5 werkdagen.
– Fleece deken: Eerst gaan onze designers aan de slag en ontvang je het portret ter goedkeuring, daarna gaat het deken in productie. Verzending: 1-5 werkdagen.
– Telefoonhoesje: Eerst gaan onze designers aan de slag en ontvang je het portret ter goedkeuring, daarna gaat het telefoonhoesje in productie. Verzending: 1-5 werkdagen.
– Onderzetters: Verzending: 1-5 werkdagen
– Sleutelhanger: Verzending: 1-5 werkdagen
– Tuinposters: Verzending: 1-5 werkdagen

Zodra je jouw bestelling hebt geplaatst, gaan wij aan de slag. Onze grafische vormgever verwijdert zorgvuldig de achtergrond en verbetert de kwaliteit van de foto waar mogelijk.

Vervolgens wordt de afbeelding geprint en wordt de stof met de hand gesneden en genaaid, zodat het de juiste vorm krijgt. Het kussen wordt tenslotte gevuld, afgewerkt, ingepakt en verzonden.

Gratis verzending bij besteding vanaf € 50,- binnen Nederland en Belgie!
Verzendkosten Nderland € 3,95 en bij besteding vanaf €50,- Gratis verzending!
Verzendkosten België en Duitsland: € 7,95 en bij besteding vanaf € 50,- Gratis verzending!

In 99% van de gevallen worden de bestellingen binnen de verwachte levertijd geleverd. Helaas komt het wel eens voor dat een bestelling in het leveringsproces vertraging oploopt. Je kunt de status van je bestelling checken via de volg mijn bestelling pagina.

Heb je drie dagen na de verwachte levertijd nog niets ontvangen? Neem dan contact op met onze klantenservice en wij gaan er direct voor je achteraan.

Zodra je van ons een verzendbevestiging hebt ontvangen per e-mail, kun je jouw bestelling volgen via de volg mijn bestelling pagina. Vul je ordernummer en het e-mailadres in waarmee je de bestelling hebt geplaatst om de bestelling te volgen.

Het kan een aantal dagen duren voordat de status van je order wordt geüpdatet. Je kunt erop vertrouwen dat je pakketje in goede handen is. Heb je drie dagen na de verwachte levertijd nog niks ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Contactformulier

    Dit formulier verzamelt uw naam, e-mail en inhoud zodat wij de reacties die geplaatst worden kunnen opvolgen.